Barf Tørfoder

Kategorier:

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 150 produkter.

Gilpa.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 705 tidligere kunder, hvoraf hele 641 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 3483 mennesker som er fans af Gilpa.dks Facebook-side. Samlet set er der 114 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Hos Gilpa.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 37 kr. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

På Trustpilot har Dogshop.dk en score på 9,9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1537 anmeldelser af webshoppen, og denne imponerende score skyldes hele 1304 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Dogshop.dk i skrivende stund 752 fans på deres side. Samlet set der lige nu 27 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Dogshop.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager dine varer fra Dogshop.dk når der er gået 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 35 kr. for. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 4500 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har MyPets.dk en score på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 275 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 240 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 5205 personer som er fans af MyPets.dks Facebook-side.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

MyPets.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores produktlister viser produkter til juniorer, og ligeledes også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig på vej til at finde gode produkter der kan købes på tilbud og ofte med gratis fragt.