Barnestole til cykel

Kategorier:

Polisport beslag til Bilby, Guppy m.fl. barnestole

99,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 11000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 24460 kunder, hvoraf hele 22028 personer har givet topkarakter. Cykelpartner.dk har 41558 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 396 personer som har anmeldt siden, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover er der hos Cykelpartner.dk prisgaranti på alle produkter, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykelpartner.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2505 tidligere kunder har lavet, hvor det er yderst imponerende at 1901 af disse har givet dem topkarakter. Cykler.dks Facebook-side har i øjeblikket 2863 fans. Ud af disse er der 49 som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Cykler.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og for varer der er dyrere end 299 kr., så er der gratis levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2000 varer.

Pedalatleten.dk har en score på 8,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 175 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 114 personer har givet toprating. Lige nu er der 392 personer som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. Ud af disse er der 12 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har accepteret Pedalatleten.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover har Pedalatleten.dk prisgaranti på alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra Pedalatleten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 799 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 4000 varer.

På Trustpilot har Cykelexperten.dk en score på hele 9,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 1560 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 1174 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykelexperten.dk 14379 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set der lige nu 100 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,1 ud af 5.

Det er på Cykelexperten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Cykelexperten.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 49 kr. Og overstiger dit køb 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi annoncerer de bedste og billigste produkter fra de største online butikker. Produktlisterne viser produkter til piger og drenge, og ligeledes også til voksne. Ligegyldigt om du er voksen eller barn, så giver vi en hånd med til at finde de bedste varer som kan købes til lave priser og ofte med fri fragt.