Basketball kurve til børn

Kategorier:

Spalding NBA MINI-basketboard m/ Lakers logo inkl. bold

299,00 kr.

Spalding NBA MINI-basketboard m/ Chicago Bulls logo inkl. bold

299,00 kr.

Mini Basketball Spil ''Transportable''

449,00 kr.

Vores anbefalede børne-webshops

Internetbutikken MamaMilla.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

MamaMilla.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 126 tidligere kunder har lavet, og dette er takket være hele 116 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har MamaMilla.dk i skrivende stund 14538 fans på deres side. I alt 86 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,9 ud af 5.

Du har på MamaMilla.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 60 dage efter dit køb.

Du modtager dine varer fra MamaMilla.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg MamaMilla.dk nu

NatureBaby.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 8000 varer.

NatureBaby.dks Trustpilot-score ligger på 8,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 859 tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 748 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 21728 personer som er fans af deres side. Samlet set der lige nu 147 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Det er på NatureBaby.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

NatureBaby.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 599 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg NatureBaby.dk nu

Netbutikken Legehjulet.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er regnet ud fra 3725 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 3302 har givet den højeste karakter. På Facebook har Legehjulet.dk 1163 fans på nuværende tidspunkt. Her er der 50 personer som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Legehjulet.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover får du hos Legehjulet.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 90 dage.

Legehjulet.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 28 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 995 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online webshops. Vores produktlister viser produkter til juniorer, men også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig med at finde de gode varer der kan købes på tilbud og gerne med fri fragt.