Basta cykellåse

Kategorier:

Lås Basta click3 smal model sort

139,00 kr.

Lås Basta click3 smal model Hvid

149,00 kr.

Lås Basta Click3 MTB Wishbone

139,00 kr.

Cykellås Basta Click3 MTB lige,Sort

139,00 kr.

Basta Click lås, sort. Til Racercykel.

249,00 kr.

Basta Click lås, sort. til Racercykel inkl. montering!

249,00 kr.

Basta Click lås Bred, sort. til MTB.

249,00 kr.

Basta Click lås Bred forsikringsgodkendt til MTB.

249,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Internetbutikken Cykelpartner.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 11000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,6 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 24460 anmeldelser, hvoraf hele 22028 personer har givet topkarakter. Lige nu er der 41558 personer som er fans af Cykelpartner.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 396 mennesker, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelpartner.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover er der hos Cykelpartner.dk prisgaranti på alle produkter, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykelpartner.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2505 kunder, hvoraf imponerende 1901 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Cykler.dk 2863 fans på nuværende tidspunkt. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 49 mennesker, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. E-mærket har godkendt webshoppen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Hos Cykler.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 299 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Pedalatleten.dk har en score på 8,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 175 kunder, hvoraf 114 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 392 mennesker som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. 12 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Pedalatleten.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover er der hos Pedalatleten.dk prisgaranti på alle produkter, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Pedalatleten.dk efter kun 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Og for varer der er dyrere end 799 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder desuden firmalevering, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Netbutikken Cykelexperten.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 4000 produkter.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1560 tidligere kunder, hvoraf hele 1174 personer har givet topkarakter. Cykelexperten.dk har i skrivende stund 14379 fans på deres Facebook-side. Her er der 100 personer som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,1 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Cykelexperten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online butikker. Artiklerne fremviser tilbud til børn, samt til herrer og damer. Om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode varer du kan købe på tilbud og gerne med fri fragt.