Batavus elcykler

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 11000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 24460 tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 22028 personer har givet toprating. Cykelpartner.dk har 41558 fans på deres Facebook-side. 396 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover tilbyder Cykelpartner.dk prisgaranti, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og overstiger dit køb 299 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2505 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 1901 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 2863 fans. Samlet set der lige nu 49 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Cykler.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykler.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 175 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 114 personer har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 392 fans. Ud af disse er der 12 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har accepteret Pedalatleten.dk på deres medlemsliste, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk produkter ift. andre webshops, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Pedalatleten.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 799 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Webshoppen Cykelexperten.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4000 varer.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 1560 kunder, hvoraf hele 1174 personer har givet topkarakter. Cykelexperten.dk har 14379 fans på deres Facebook-side. 100 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,1 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelexperten.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelexperten.dk, og det koster kun 49 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du slipper for at forlade hjemmet. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi publicerer de bedste og billigste varer fra de bedste online butikker. Vores artikler præsenterer dig for varer til piger og drenge, samt til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er dreng eller pige, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste varer som kan købes på udsalg og helst med gratis levering i Danmark.