Batterier til elcykel

Kategorier:

Lader til E-FLY elcykel 24 volt

799,00 kr.

Batteri til E-FLY elcykel 24 volt 11AH - Sort

3.299,00 kr.

Bosch EL-Cykel Batterioplader

1.199,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 11000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Cykelpartner.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 24460 kundeanmeldelser, hvoraf hele 22028 personer har givet topkarakter. På Facebook har Cykelpartner.dk 41558 fans på nuværende tidspunkt. 396 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykelpartner.dk efter blot 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og overstiger dit køb 299 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2505 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1901 personer har givet topkarakter. Cykler.dk har 2863 fans på deres Facebook-side. I alt 49 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. E-mærket har godkendt webshoppen, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykler.dk efter kun 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 8,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 175 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 114 af dem har givet topkarakter. Pedalatleten.dks Facebook-side har i øjeblikket 392 fans. 12 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Pedalatleten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og fragten koster fra 49 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 799 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 4000 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 1560 kundeanmeldelser, hvoraf 1174 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 14379 mennesker som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 100 mennesker, og her ligger den samlede score på 4,1 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelexperten.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Cykelexperten.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så får du fragten gratis.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de billigste og bedste varer fra de mest populære online webshops. Vores produktlister viser produkter til babyer og børn, og ligeledes også til mænd og kvinder. Hvad end du er barn eller voksen, så hjælper vi dig med at finde gode varer som kan købes på tilbud og helst med gratis fragt i Danmark.

Produkterne der er fremvist i denne kategori er fundet frem af vores produktrobot. Den har ledt en stor mængde varer igennem for at finde de af dem der bedst relaterer sig til batterier til elcykel, og som robotten derfor vurderer er mest relevante for dig. Udover de søgeord du har indtastet på Google har den også indregnet søgeord, som den estimerer at andre folk normalt skriver i relation til det, fx batteri til elcykel kildemoes eller batteri til elcykel thansen. Det benytter den som ekstra information til, at kunne vise de tættest beslægtede produkter.

Data viser også at mennesker søger efter batteri til elcykel batavus og batteri til elcykel sco, og batteri til elcykel raleigh. Den data har robotten også taget i brug for, at finde vej igennem de flere millioner af varer. Derudover viser data, at søgeordene batteri til elcykel mustang og batteri til elcykel elvira madigan er meget almindelige, og derfor er de naturligvis også blevet indregnet af søgerobotten nøjagtig som søgningerne batteri til elcykel e fly og batteri til elcykel kildemoes classic. Vores håb er at du er tilfreds med de listede varer, og at nogle af dem faldt i din smag.