Bayvantic til hunde

Kategorier:

Bayvantic loppemiddel til hunde under 4 kg

179,95 kr.

Bayvantic loppemiddel til hunde 40-60 kg

279,95 kr.

Bayvantic loppemiddel til hunde 4-10 kg

199,95 kr.

Bayvantic loppemiddel til hunde 25-40 kg

229,95 kr.

Bayvantic loppemiddel til hunde 10-25 kg

219,95 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er mere end 150 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,7 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 705 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 641 har givet den højeste karakter. Gilpa.dk har i skrivende stund 3483 fans på deres Facebook-side. I alt 114 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Det er på Gilpa.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Gilpa.dk er en E-mærket webshop, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Gilpa.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 37 kr. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1500 produkter.

På Trustpilot har Dogshop.dk en score på 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1537 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 1304 5-stjernede anmeldelser. Dogshop.dks Facebook-side har i øjeblikket 752 fans. Her er der 27 personer som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Dogshop.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har godkendt webshoppen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Dogshop.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og fragten koster fra 35 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4500 varer.

På Trustpilot har MyPets.dk en score på hele 9,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 275 kundeanmeldelser, hvoraf hele 240 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har MyPets.dk 5205 fans.

Du har på MyPets.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Du modtager din ordre fra MyPets.dk efter blot 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så er der fri fragt.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste produkter fra de største online forhandlere. Vores produktoversigter viser produkter til drenge og piger, samt til mænd og kvinder. Om du er dame eller herre, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode varer som kan købes på tilbud og helst med gratis levering i Danmark.