Bergenia

Kategorier:

Kæmpestenbræk Rotblum - Bergenia cordifolia Rotblum

46,19 kr.

Kæmpestenbræk Rotblum - Bergenia cordifolia Rotblum

62,44 kr.

Kæmpestenbræk Herbstblüte - Bergenia cordifolia...

74,94 kr.

Kæmpestenbræk Bressingham White - Bergenia cordifolia...

62,44 kr.

Kæmpestenbræk Bressingham White - Bergenia cordifolia...

68,69 kr.

Kæmpestenbræk Bressingham White - Bergenia cordifolia...

81,19 kr.

Kæmpestenbræk Baby Doll - Bergenia cordifolia Baby Doll

62,44 kr.

Kæmpestenbræk Baby Doll - Bergenia cordifolia Baby Doll

68,69 kr.

Kæmpestenbræk Baby Doll - Bergenia cordifolia Baby Doll

81,19 kr.

Kæmpestenbræk - BERGENIA hybrid Vinterglöd

62,44 kr.

Kæmpestenbræk - BERGENIA hybrid Rosi Klose

81,19 kr.

Kæmpestenbræk - BERGENIA hybrid Rosi Klose

74,94 kr.

Kæmpestenbræk - BERGENIA cordifolia Eroica®

81,19 kr.

Kæmpe-Stenbræk Vinterglød - Bergenia cordifolia...

36,19 kr.

Kæmpe-Stenbræk Vinterglød - Bergenia cordifolia...

61,19 kr.

Kæmpe-Stenbræk Abendglut - Bergenia cordifolia Abendglut

74,94 kr.

Kæmpe-Stenbræk - Bergenia purpurascens

62,44 kr.

Kæmpe stenbræk Pink Dragonfly - Bergenia hybrid Pink...

62,44 kr.

Kæmpe stenbræk - Bergenia cordifolia

62,44 kr.

Kæmpe stenbræk - Bergenia cordifolia

29,94 kr.

Kæmpe stenbræk - Bergenia cordifolia

46,19 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Webshoppen Plantetorvet.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 15000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,9 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 6440 kundeanmeldelser, hvoraf 4860 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 17187 mennesker som er fans af Plantetorvet.dks Facebook-side.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Plantetorvet.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Blomsterverden.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2413 kundeanmeldelser, hvoraf 2189 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 2866 fans. Ud af disse er der 21 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,3 ud af 5.

Det er på Blomsterverden.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du undgår at skulle finde din pung. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager dine varer fra Blomsterverden.dk når der er gået 2-5 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi introducerer dig til de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Vores artikler viser tilbud til juniorer, og ligeledes også til kvinder og mænd. Hvad end du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig med at finde gode produkter du kan købe på udsalg og gerne med gratis fragt i Danmark.

Produkterne der er vist på denne side er udvalgt automatisk af vores shopping-robot. Den har nemlig kigget ekstremt mange varer igennem med det formål at kunne fremvise dem der relaterer sig mest til bergenia, og som robotten derfor vurderer er mest relevante for dig. Udover de søgeord du har indtastet på Google har den også indregnet søgeudtryk, som andre mennesker formentlig bruger i sammenhæng med det, fx bergenia crassifolia og bergenia purpurascens. Den kan den benytte som ekstra inspiration til, at liste de tættest beslægtede varer.

Det er også tydeligt at andre folk er på udkig efter bergenia eroica eller bergenia cordifolia rotblum, samt bergenia cordifolia eroica. Den viden har søgerobotten også benyttet for, at finde vej igennem de ekstremt mange varer. Derudover kan det ses i data, at søgeordene bergenia baby doll og bergenia cordifolia baby doll er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet medregnet af robotten nøjagtig som søgeudtrykkene bergenia bressingham ruby og bergenia apple blossom. Vi håber at vi ikke skuffede dig med de præsenterede produkter, og at nogle af dem fangede din interesse.