Beskærersakse

Kategorier:

Knivsæt Vinion

399,00 kr.

Beskæringssaks

49,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 7169 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 5884 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 459 mennesker som er fans af Texas.dks Facebook-side. 17 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 2,3 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager dine varer fra Texas.dk når der er gået 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 2500 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har MoreLand.dk en score på 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 5148 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 4294 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 4033 personer som er fans af deres side.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. MoreLand.dk er certificeret af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

MoreLand.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 7500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

Webshoppen HaveMoebelland.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

På Trustpilot har HaveMoebelland.dk en score på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2434 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 1970 personer har givet topkarakter. På Facebook har HaveMoebelland.dk 3 fans på nuværende tidspunkt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. HaveMoebelland.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra HaveMoebelland.dk efter blot 2-5 hverdage, og fragten koster fra 50 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 6000 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi videreformidler de billigste og bedste produkter fra de bedste online forhandlere. Produktoversigterne fremviser varer til drenge og piger, og samtidig også til kvinder og mænd. Om du er herre eller dame, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode varer der kan købes til lave priser og gerne med gratis fragt i Danmark.