Betonmaling

Kategorier:

Trestjerner Betonmaling 9 Liter

1.399,00 kr.

Trestjerner Betonmaling 2,7 Liter

449,00 kr.

Trestjerner Betonmaling

449,00 kr.

Trestjerner Betonmaling

0,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Netbutikken Malgodt.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 1500 produkter i deres varesortiment.

Malgodt.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1996 kunder, hvor det er yderst imponerende at 1895 af disse har givet dem topkarakter. Malgodt.dk har i skrivende stund 2607 fans på deres Facebook-side. I alt har 84 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 90 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Malgodt.dk efter kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 50 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så er der gratis levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Malgodt.dk nu

Netbutikken DecoFarver.dk er en af de største på markedet, og der er i dag mere end 3500 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 2470 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf imponerende 2315 personer har givet dem den højeste karakter. DecoFarver.dk har i skrivende stund 3420 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 57 personer som har anmeldt siden, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover giver DecoFarver.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 120 dage.

Normalvis bliver ordrer på DecoFarver.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg DecoFarver.dk nu

Webshoppen BNFarver.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3500 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 39 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 36 personer har givet toprating. I skrivende stund er der 490 mennesker som er fans af BNFarver.dks Facebook-side. 52 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. BNFarver.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra BNFarver.dk, og den billigste leveringsform koster 59 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi samler de billigste og bedste varer fra de bedste online forhandlere. Vores artikler præsenterer dig for tilbud til babyer og børn, og ligeledes også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er dreng eller pige, så assisterer vi dig i at finde frem til gode varer der kan købes til lave priser og gerne med gratis levering.

Varerne der er præsenteret i denne kategori er automatisk udvalgt af vores interne søgemaskine. Den har nemlig kigget et utal af produkter igennem med det formål at kunne præsentere dem der minder mest om søgeordet betonmaling, og som den derfor forestiller sig matcher din søgning bedst. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den desuden inddraget søgeudtryk, som den estimerer at andre normalt skriver i relation til det, fx betonmaling udendørs eller betonmaling væg. Det kan den bruge som information til, at fremvise de mest relevante varer.

Det kan også ses at mennesker eksempelvis søger efter betonmaling indendørs eller betonmaling hobby, samt betonmaling til gulv. Den her data har robot-søgeren ligeledes brugt for, at søge sig igennem de ekstremt mange varer. Desuden viser vores data, at søgeudtrykkene betonmaling bordplade og betonmaling bauhaus ligeledes er meget anvendte, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af søgerobotten på samme måde som søgningerne betonmaling fliser og betonmaling gulv udendørs. Vores håb er at du ikke blev skuffet over de fremviste varer, og at bare et enkelt af dem fangede din interesse.