Biba bad til børn

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

Netbutikken MamaMilla.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

På Trustpilot har MamaMilla.dk en score på 9,5 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 126 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 116 personer har givet toprating. Lige nu er der 14538 personer som er fans af MamaMilla.dks Facebook-side. I alt 86 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 60 dage.

Hos MamaMilla.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg MamaMilla.dk nu

Netbutikken NatureBaby.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 8000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 859 kunder, hvoraf hele 748 er 5-stjernede (det bedste). NatureBaby.dk har i skrivende stund 21728 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 147 personer som har anmeldt siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale ordren over en længere periode. NatureBaby.dk er en del af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Hos NatureBaby.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 599 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg NatureBaby.dk nu

Webshoppen Legehjulet.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

Legehjulet.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er baseret på anmeldelser fra 3725 tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 3302 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 1163 fans. 50 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Legehjulet.dk er en E-mærket webshop, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Legehjulet.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 90 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 28 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 995 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi præsenterer de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online webshops. Produktoversigterne indeholder produkter til juniorer, samt til mænd og kvinder. Om du er dreng eller pige, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste varer der kan købes til lave priser og ofte med gratis fragt.