Billardborde

Kategorier:

Mini Pool Billard Sæt (Inkl. billardbord, køer m.v.)

1.000,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Netbutikken Apuls.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 303 anmeldelser, hvoraf 296 har givet den højeste karakter. På Facebook har Apuls.dk 3245 fans på nuværende tidspunkt. I alt 81 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Det er på Apuls.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Apuls.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover er der hos Apuls.dk prisgaranti på alle produkter, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Apuls.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Internetbutikken Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 150 varer hos dem.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på hele 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 28136 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 25412 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Bodylab.dk 106486 fans. 2139 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Bodylab.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

Netbutikken BilligSport24.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2500 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6901 anmeldelser, hvoraf hele 6032 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 5082 mennesker som er fans af BilligSport24.dks Facebook-side. 15 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Det er på BilligSport24.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har godkendt BilligSport24.dk, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

BilligSport24.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores produktlister fremviser produkter til piger og drenge, og samtidig også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode produkter du kan købe på tilbud og gerne med gratis levering.