Billedhylder

Kategorier:

Roommate doodle drop billedhylde (rosa)

247,50 kr.

Roommate doodle drop billedhylde (pastel blå)

192,50 kr.

Hübsch billedhylde træ hvid medium

178,50 kr.

Hübsch billedhylde egetræ natur small

204,00 kr.

Hübsch billedhylde egetræ natur medium

289,00 kr.

Hübsch billedhylde egetræ natur large

382,50 kr.

Roommate Doodle Drop billed-hylde i hvid

192,00 kr.

Hübsch Billedhylde Eg

340,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 826 kundeanmeldelser, hvoraf hele 583 er 5-stjernede (det bedste). I skrivende stund er der 12763 mennesker som er fans af Designfund.dks Facebook-side. Ud af disse er der 31 som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,2 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Designfund.dk betale med kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Designfund.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Designfund.dk nu

Webshoppen Dubuy.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 18000 varer at vælge i mellem.

Webshoppen har en rating på hele 8,7 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2677 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 2129 personer har givet topkarakter. Dubuy.dk har 15637 fans på deres Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover prismatcher Dubuy.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Dubuy.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 600 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Dubuy.dk nu

MoebelKompagniet.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 239 kunder, hvor det er yderst imponerende at 206 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har MoebelKompagniet.dk i skrivende stund 9539 fans på deres side. I alt har 109 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper.

Derudover giver MoebelKompagniet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på MoebelKompagniet.dk leveret inden for 2-12 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Webshoppen Illux.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,2 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 235 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 194 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 7513 mennesker som er fans af Illux.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 44 anmeldelser af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Hos Illux.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-5 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 59 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Illux.dk nu

Netbutikken Wallstickerland.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 500 varer.

Wallstickerland.dk har en score på 7,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 59 kunder, og dette er takket være hele 41 5-stjernede anmeldelser. Wallstickerland.dks Facebook-side har i øjeblikket 39170 fans. 32 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Efter 2-4 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Wallstickerland.dk, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de billigste og bedste varer fra de mest populære online forhandlere. Produktlisterne præsenterer dig for tilbud til babyer og børn, samt til kvinder og mænd. Hvad end du er mand eller kvinde, så guider vi dig til at finde frem til gode varer du kan købe på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.

Produkterne der er fremvist på den her liste er fundet frem af vores robot. Den har kigget ekstremt mange produkter igennem med det formål at kunne præsentere dem der relaterer sig mest til billedhylder, og som den derfor forestiller sig matcher din søgning bedst. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den derudover indregnet søgninger, som den estimerer at andre ofte skriver i sammenhæng med det, fx billedhylder træ og billedhylder jysk. Det har den brugt som ekstra viden til, at vise de mest relaterede produkter.

Det er også tydeligt at folk søger efter billedhylder eg eller billedhylder jem og fix, samt billedhylder inspiration. Den her data har søgerobotten ligeledes taget i brug for, at søge sig igennem de flere millioner af varer. I øvrigt kan det ses i data, at søgningerne hvide billedhylder og sorte billedhylder ligeledes er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet indregnet af robot-søgeren på samme måde som søgeudtrykkene billige billedhylder og køb billedhylder. Vores håb er at du er tilfreds de viste produkter, og at nogle af dem vækkede din interesse.