Biospotix

Kategorier:

Biospotix loppespray til hunde - 100% naturligt

159,00 kr.

Biospotix loppehalsbånd til katte mod lopper, lus, flåter, tæger og myg

79,95 kr.

Biospotix loppehalsbånd til hunde

79,95 kr.

Biospotix loppehalsbånd til hund, Small

79,95 kr.

Biospotix loppehalsbånd til hund, Large

99,95 kr.

Biospotix loppe+flåt spot-on pipetter til katte

109,00 kr.

Biospotix loppe+flåt spot-on pipetter til hunde under 20 kg

109,00 kr.

Biospotix loppe+flåt spot-on pipetter til hunde over 20 kg

129,00 kr.

Biospotix indoor spray - indendørs loppe spray

149,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 150 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 705 anmeldelser, hvoraf hele 641 er 5-stjernede (det bedste). Gilpa.dk har i skrivende stund 3483 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 114 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Gilpa.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Hos Gilpa.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 37 kr. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 1500 produkter i deres varesortiment.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1537 kundeanmeldelser, hvoraf 1304 har givet den højeste karakter. På Facebook har Dogshop.dk 752 fans på nuværende tidspunkt. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 27 mennesker, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Det er på Dogshop.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 35 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 4500 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,1 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 275 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 240 personer har givet toprating. MyPets.dk har i skrivende stund 5205 fans på deres Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MyPets.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg MyPets.dk nu

Vi fremviser de bedste og billigste varer fra de største online webshops. Vores guides præsenterer produkter til børn, og samtidig også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste produkter du kan købe på tilbud og gerne med gratis levering i Danmark.

Produkterne der vises i den her oversigt er fundet frem af vores produktrobot. Den har nemlig kigget en stor mængde varer igennem med det formål at kunne præsentere dem der minder mest om søgeordet biospotix, og som den derfor vurderer er mest interessante for dig. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den også medregnet søgeord, som den estimerer at andre ofte bruger i sammenhæng med det, fx biospotix matas og biospotix spray indoor. Det benytter den som ekstra information til, at vise de mest relaterede varer.

Vores data viser også at mennesker eksempelvis leder efter biospotix halsbånd eller biospotix kat, samt biospotix spray. Den her data har robot-søgeren også benyttet til, at finde vej igennem de ekstremt mange tilbud. I øvrigt kan det i data ses, at søgefraserne biospotix forhandler og biospotix hund er meget almindelige, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af robotten nøjagtig som søgeudtrykkene biospotix pipetter og biospotix halsbånd hund. Vores håb er at du er tilfreds med de fremviste produkter, og at minimum ét af dem fangede din interesse.