Bjergmynte

Kategorier:

Rosenmynte - Calamintha grandiflora

37,44 kr.

Bjergmynte Blue Cloud - Calamintha nep. gladulosa Blue Cloud

46,19 kr.

Bjergmynte Blue Cloud - Calamintha nep. gladulosa Blue Cloud

37,44 kr.

Bjergmynte Blue Cloud - Calamintha nep. gladulosa Blue Cloud

62,44 kr.

Bjergmynte - Calamintha nepeta ssp. Nepeta

62,44 kr.

Bjergmynte - Calamintha nepeta ssp. nepeta

32,95 kr.

Bjergmynte - Calamintha nepeta ssp. Nepeta

119,95 kr.

Bjergmynte - Calamintha nepeta ssp. Nepeta

37,44 kr.

Bjergmynte - Calamintha nepeta ssp. Nepeta

46,19 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 15000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6440 kunder, hvor det er yderst imponerende at 4860 af disse har givet dem topkarakter. Plantetorvet.dks Facebook-side har i øjeblikket 17187 fans.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Plantetorvet.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Plantetorvet.dk efter kun 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2413 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 2189 personer har givet toprating. På Facebook har Blomsterverden.dk i skrivende stund 2866 fans på deres side. Ud af disse er der 21 som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Blomsterverden.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-5 hverdage før du modtager din ordre, og fragten koster fra 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi peger dig i retning af de billigste og bedste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores artikler præsenterer dig for produkter til juniorer, og samtidig også til voksne. Ligegyldigt om du er kvinde eller mand, så guider vi dig til at finde frem til gode varer der kan købes på tilbud og ofte med fri fragt i Danmark.

Produkterne der fremvises i den her oversigt er udvalgt af vores interne produktrobot. Den har ledt et utal af produkter igennem med det formål at finde dem der minder mest om søgeordet bjergmynte, og som den derfor beregner matcher din søgning bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den i øvrigt medtaget søgeudtryk, som den kan se at andre normalt skriver i relation til det, fx bjergmynte blue cloud og bjergmyntevej viborg. Det bruger den som ekstra inspiration til, at fremvise de mest aktuelle produkter.

Data viser også at andre søger efter bjergmynte spiselig eller bjergmynte calamintha nepeta ssp. nepeta, samt bjergmyntevej 18 viborg. Den data har robotten ligeledes brugt for, at søge sig igennem de flere millioner af varer. Derudover viser data, at søgeordene bjergmyntevej 18 og bjergmynte formering er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet indregnet af søgerobotten nøjagtig som søgeordene bjergmynte voldtimian og bjergmynte beskæring. Vi håber at du ikke blev skuffet over de listede varer, og at nogle af dem kan bruges.