Bkool Smart Pro hometrainere

Kategorier:

BKOOL Smart Pro 3 - Hometrainer - 1200 watt - Sort/gul

3.349,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 11000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 24460 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 22028 af dem har givet topkarakter. Cykelpartner.dk har i skrivende stund 41558 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 396 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover er der hos Cykelpartner.dk prisgaranti på alle produkter, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Cykelpartner.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så er der gratis levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Netbutikken Cykler.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2505 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 1901 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 2863 mennesker som er fans af Cykler.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 49 mennesker, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Du har på Cykler.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Cykler.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykler.dk efter kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 175 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 114 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 392 personer som er fans af deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 12 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Pedalatleten.dk, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Og når du bestiller for mere end 799 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 4000 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1560 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 1174 personer har givet toprating. Cykelexperten.dk har i skrivende stund 14379 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 100 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 4,1 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Cykelexperten.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi annoncerer de bedste og billigste produkter fra de mest populære online webshops. Produktlisterne indeholder tilbud til babyer og børn, og ligeledes også til voksne. Uanset om du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde de bedste produkter som kan købes på tilbud og gerne med fri fragt i Danmark.