Blomstertape

Kategorier:

Støvdrager Lilla - 144 stk

12,00 kr.

Støvdrager Gul - 144 stk

12,00 kr.

Støvdrager Brun - 144 stk

12,00 kr.

Støvdrager Blå - 144 stk

12,00 kr.

Blomstertape / Flower tape Hvid 13mm 27,5m

29,00 kr.

Blomstertape / Flower tape Grøn 13mm 30m

25,00 kr.

Blomstertape, B: 27079 mm, 12x27m

155,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Netbutikken Rito.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 15000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,8 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 4008 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 3827 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Rito.dk 35104 fans på nuværende tidspunkt. 597 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,8 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover giver Rito.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Rito.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 33 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Rito.dk nu

Hobbyshoppen.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 250 varer at vælge i mellem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 70 anmeldelser, hvoraf hele 63 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Hobbyshoppen.dk i skrivende stund 5224 fans på deres side. Samlet set der lige nu 86 anmeldelser af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 21 dage.

Hobbyshoppen.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 595 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu

Webshoppen SymaskineTorvet.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 800 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1353 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 1255 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har SymaskineTorvet.dk 4398 fans på nuværende tidspunkt. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 42 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. SymaskineTorvet.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover er der hos SymaskineTorvet.dk prisgaranti på alle produkter, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Du modtager dine varer fra SymaskineTorvet.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 199 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu

Vi guider dig til de bedste og billigste produkter fra de mest populære online webshops. Produktoversigterne viser produkter til babyer og børn, samt til damer og herrer. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode produkter du kan købe på udsalg og helst med gratis fragt.

Varerne der er vist i den her samling er genereret af vores interne søgemaskine. Den har kigget ekstremt mange varer igennem med det formål at finde dem der mest muligt relaterer sig til blomstertape, og som den derfor beregner er mest relevante for dig. Udover din søgetekst har den ligeledes indregnet søgefraser, som den ser at andre folk typisk skriver i sammenhæng med det, fx blomster tapet eller blomstertape bilka. Det kan den bruge som ekstra information til, at fremvise de mest relaterede produkter.

Vi kan også se at andre mennesker eksempelvis leder efter blomster tapeter eller blomstertape jem og fix, samt blomstertape panduro. Denne viden har robot-søgeren ligeledes benyttet til, at søge sig igennem de flere millioner af tilbud. I øvrigt kan det ses i data, at søgningerne blomstertape grøn og blomster tapet undertekst ligeledes er meget almindelige, og derfor er de ligeledes blevet indregnet af robot-søgeren på samme måde som søgefraserne blomstertape brun og blomstertape hvid. Vores håb er at du ikke blev skuffet over de listede varer, og at mindst ét af dem vækkede din interesse.