Bobike cykelstole

Kategorier:

Barnestol Bobike Maxi Classic Sky Inkl. Sikkerheds

899,00 kr.

Barnestol Bobike Maxi Classic Tribal Colour Inkl.

899,95 kr.

Barnestol Bobike Maxi Exclusive Urban Green (1) ti

899,95 kr.

Barnestol Bobike Mini Plus Urban Black Universalbe

599,95 kr.

Barnestol Bobike Tour Exclusive Urban Cream (1) ti

949,95 kr.

Bobike Barnestol Exclusive Maxi, BEIGE

799,00 kr.

Bobike Barnestol Exclusive Maxi, BLÅ

799,00 kr.

Bobike Barnestol Exclusive Maxi, BRUN

799,00 kr.

Bobike Barnestol Exclusive Maxi, SORT

799,00 kr.

Bobike Barnestol Exclusive Mini, Brun

699,00 kr.

Bobike Barnestol Exclusive Mini, Sort

699,00 kr.

Bobike Barnestol Exclusive Tour

899,00 kr.

Bobike Barnestol One Mini, Blue

549,00 kr.

Bobike Barnestol One Mini, Brun

549,00 kr.

Bobike Barnestol One Mini, Rød

549,00 kr.

Bobike Barnestol One Mini, Sort

549,00 kr.

Bobike Exclusiv Maxi Urban Black Cykelstol

799,00 kr.

Bobike Go - Barnestol til bagagebærer montering - Macaron Grå

599,00 kr.

Bobike Go - Barnestol til bagagebærer montering - Sandfarvet

599,00 kr.

Bobike Go - Barnestol til stel montering - Macaron Grå

599,00 kr.

Bobike Go - Barnestol til stel montering - Sandfarvet

599,00 kr.

Bobike Go Carrier/frames Cykelstol, Cotton Candy Pink

549,00 kr.

Bobike Go Carrier/frames Cykelstol, Lemon Sorbet

549,00 kr.

Bobike Go Carrier/frames Cykelstol, Macaron grå

549,00 kr.

Bobike Go Carrier/frames Cykelstol, Marshmallow mint

549,00 kr.

Bobike Go Carrier/frames Cykelstol, Vanilla Cup cake

549,00 kr.

Bobike Monteringsbeslag 1P

239,00 kr.

Bobike Monteringsbeslag 1P til stelmontering

249,00 kr.

Bobike One Maxi

799,00 kr.

Bobike One Maxi - Barnestol til bagagebærer - Bahamas-Blå

669,00 kr.

Bobike One Maxi - Barnestol til bagagebærer - Rød

669,00 kr.

Bobike One Maxi - Barnestol til bagagebærer - Urban Black - Sort

669,00 kr.

Bobike One Maxi - Regnslag til barnestol i bag - Grå

119,00 kr.

Bobike One Maxi Bahama Blue Cykelstol

669,00 kr.

Bobike One Maxi Coffee Brown Cykelstol

669,00 kr.

Bobike One Maxi Strawberry Red Cykelstol

669,00 kr.

Bobike One Maxi Urban Black Cykelstol

669,00 kr.

Bobike One Mini - Barnestol til front - Rød

499,00 kr.

Bobike One Mini - Barnestol til front - Sort

499,00 kr.

Bobike One Mini - Regnslag til frontstol - Sort

119,00 kr.

Bobike One Mini Cykelstol, Coffee Brown

499,00 kr.

Bobike One Mini Cykelstol, Olivengrøn

499,00 kr.

Bobike Regnslag til Exclusive og Maxi Tour cykelstole

149,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 11000 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 24460 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 22028 personer har givet toprating. På Facebook har Cykelpartner.dk i skrivende stund 41558 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 396 mennesker, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk produkter ift. andre webshops, så du undgår at betale overpris for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Cykelpartner.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 3000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2505 kunder, hvoraf hele 1901 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 2863 personer som er fans af deres side. Samlet set er der 49 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. E-mærket har godkendt Cykler.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykler.dk, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykler.dk nu

Webshoppen Pedalatleten.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,1 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 175 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 114 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har Pedalatleten.dk 392 fans. 12 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Pedalatleten.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager dine varer fra Pedalatleten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 799 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 4000 produkter.

Cykelexperten.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er baseret på i alt 1560 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 1174 personer har givet dem den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Cykelexperten.dk 14379 fans. Samlet set der lige nu 100 anmeldelser af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,1 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Du modtager dine varer fra Cykelexperten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og det koster 49 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi baner vejen for dig til de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online webshops. Vores artikler præsenterer tilbud til piger og drenge, og samtidig også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så assisterer vi dig i at finde de bedste varer som kan købes på tilbud og ofte med fri fragt i Danmark.