Bodum Elkedeler

Kategorier:

Bodum elkedel (sort/1 l)

249,00 kr.

Bodum elkedel (hvid/1 l)

249,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag mere end 4000 varer i deres produktsortiment.

Designfund.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er beregnet ud fra i alt 826 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 583 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 12763 personer som er fans af deres side. Her er der 31 personer som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,2 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Designfund.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Designfund.dk, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 299 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Designfund.dk nu

Netbutikken Dubuy.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres produktsortiment af mere end 18000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2677 kunder, hvoraf hele 2129 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Dubuy.dk 15637 fans.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover prismatcher Dubuy.dk produkter ift. andre webshops, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Hos Dubuy.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 600 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Dubuy.dk nu

MoebelKompagniet.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

På Trustpilot har MoebelKompagniet.dk en score på hele 9 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 239 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 206 personer har givet toprating. I skrivende stund er der 9539 mennesker som er fans af MoebelKompagniet.dks Facebook-side. Ud af disse er der 109 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoebelKompagniet.dk betale med kort.

Derudover tilbyder MoebelKompagniet.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Efter 2-12 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MoebelKompagniet.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 399 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Illux.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,2 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 235 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 194 af dem har givet topkarakter. Illux.dk har 7513 fans på deres Facebook-side. I alt 44 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Illux.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Webshoppen er medlem af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Illux.dk efter blot 1-5 hverdage, og det koster kun 59 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag flere end 500 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 7,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 59 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 41 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 39170 fans. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,3 ud af 5.

Det er på Wallstickerland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Efter 2-4 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Wallstickerland.dk, og det koster kun 29 kr. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi publicerer de bedste og billigste varer fra de største online webshops. Vores guides indeholder tilbud til juniorer, samt til kvinder og mænd. Om du er herre eller dame, så guider vi dig til at finde gode varer som kan købes til lave priser og gerne med gratis fragt.