Børneguitarer

Kategorier:

Vores anbefalede musik-webshops

BeKent.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 6000 varer i deres produktsortiment.

BeKent.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1319 anmeldelser, hvoraf 1187 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har BeKent.dk 3374 fans. Ud af disse er der 41 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover får du hos BeKent.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

BeKent.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og når du bestiller for mere end 800 kr. i alt, så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg BeKent.dk nu

DanGuitar.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 4500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,4 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 432 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 404 personer har givet toprating. DanGuitar.dk har i skrivende stund 8061 fans på deres Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Hos DanGuitar.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og fragten koster fra 35 kr. Og overstiger dit køb 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg DanGuitar.dk nu

Vi formidler de billigste og bedste produkter fra de største online butikker. Vores guides viser tilbud til babyer og børn, samt til damer og herrer. Hvad end du er herre eller dame, så giver vi en hånd med til at finde de gode produkter der kan købes på tilbud og helst med fri fragt.