Bogstaver til døren

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1000 varer.

MamaMilla.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 126 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 116 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har MamaMilla.dk i skrivende stund 14538 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 86 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 60 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på MamaMilla.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg MamaMilla.dk nu

NatureBaby.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 8000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har NatureBaby.dk en score på 8,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er beregnet ud fra i alt 859 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 748 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 21728 fans. I alt har 147 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,9 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på NatureBaby.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har accepteret NatureBaby.dk på deres medlemsliste, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra NatureBaby.dk, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 599 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 3725 tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 3302 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Legehjulet.dk 1163 fans. 50 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har godkendt Legehjulet.dk, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover giver Legehjulet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 90 dage.

Du modtager din ordre fra Legehjulet.dk efter blot 1-3 hverdage, og det koster 28 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 995 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi introducerer dig til de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Vores produktlister præsenterer produkter til børn, men også til damer og herrer. Uanset om du er voksen eller barn, så assisterer vi dig i at finde de gode varer du kan købe på udsalg og gerne med gratis fragt i Danmark.