Boksehjelme

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Webshoppen Apuls.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

På Trustpilot har Apuls.dk en score på hele 9,8 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er baseret på anmeldelser fra 303 tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 296 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 3245 personer som er fans af deres side. Samlet set der lige nu 81 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Apuls.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover prismatcher Apuls.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Apuls.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du foretrækker det.

Besøg Apuls.dk nu

Internetbutikken Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 150 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 28136 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 25412 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 106486 fans. I alt har 2139 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Det er på Bodylab.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Bodylab.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

Webshoppen BilligSport24.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2500 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 6901 tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 6032 af dem har givet topkarakter. BilligSport24.dks Facebook-side har i øjeblikket 5082 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 15 mennesker, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 100 dage.

Du modtager dine varer fra BilligSport24.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og overstiger dit køb 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi baner vejen for dig til de billigste og bedste produkter fra de største online butikker. Vores produktlister indeholder produkter til drenge og piger, men også til voksne. Hvad end du er mand eller kvinde, så giver vi en hånd med til at finde de gode produkter som kan købes på udsalg og helst med gratis fragt.