Boksepuder

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Netbutikken Apuls.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

På Trustpilot har Apuls.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 303 anmeldelser af webshoppen, og denne imponerende score skyldes hele 296 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 3245 fans. Samlet set der lige nu 81 anmeldelser af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,8 ud af 5.

Du har på Apuls.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har godkendt Apuls.dk, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover giver Apuls.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Apuls.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 150 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,7 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 28136 anmeldelser af webshoppen, hvor det er yderst imponerende at 25412 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Bodylab.dk 106486 fans på nuværende tidspunkt. I alt 2139 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Bodylab.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag mere end 2500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 6901 kundeanmeldelser, hvoraf hele 6032 personer har givet topkarakter. BilligSport24.dk har 5082 fans på deres Facebook-side. 15 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på BilligSport24.dk betale med kort. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. BilligSport24.dk er en del af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 100 dage.

Hos BilligSport24.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi videreformidler de billigste og bedste varer fra de mest populære online butikker. Vores guides viser tilbud til piger og drenge, og samtidig også til voksne. Hvad end du er mand eller kvinde, så assisterer vi dig i at finde de bedste varer som kan købes på tilbud og helst med fri fragt.