Boksesække

Kategorier:

Reebok Combat Thai Boksesæk 32kg

3.999,00 kr.

Reebok Combat Grappling Boksesæk 20kg

3.329,00 kr.

Everlast Boksesæk Vægophæng

599,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Apuls.dk en score på hele 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 303 kunder, hvoraf hele 296 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Apuls.dk 3245 fans på nuværende tidspunkt. I alt har 81 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Du har på Apuls.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Apuls.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er baseret på i alt 28136 kundeanmeldelser, hvoraf 25412 har givet den højeste karakter. På Facebook har Bodylab.dk i skrivende stund 106486 fans på deres side. 2139 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Det er på Bodylab.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Bodylab.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Bodylab.dk nu

Netbutikken BilligSport24.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 2500 varer at vælge i mellem.

BilligSport24.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6901 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 6032 personer har givet dem den højeste karakter. BilligSport24.dk har 5082 fans på deres Facebook-side. 15 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. BilligSport24.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 100 dage.

Hos BilligSport24.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi videreformidler de billigste og bedste varer fra de bedste online webshops. Vores produktlister præsenterer tilbud til babyer og børn, samt til mænd og kvinder. Uanset om du er pige eller dreng, så assisterer vi dig i at finde de bedste produkter du kan købe til lave priser og ofte med gratis fragt.