Bonderoser

Kategorier:

Bonderose Rubra Plena - Paeonia officinalis Rubra Plena

149,94 kr.

Bonderose Rubra Plena - Paeonia officinalis Rubra Plena

199,95 kr.

Bonderose Rosea Plena - Paeonia officinalis Rosea Plena

149,94 kr.

Bonderose Rosea Plena - Paeonia officinalis Rosea Plena

37,44 kr.

Bonderose Rosea Plena - Paeonia officinalis Rosea Plena

199,95 kr.

Bonderose Mollis - Paeonia officinalis Mollis

174,94 kr.

Bonderose Alba Plena - Paeonia officinalis Alba Plena

224,95 kr.

Bonderose Alba Plena - Paeonia officinalis Alba Plena

174,94 kr.

Bonderose - White 181 - Paeonia officinalis - White

39,95 kr.

Bonderose - Rød -183 - Paeonia officinalis - Red

34,95 kr.

Bonderose - Pink -182 - Paeonia officinalis - Pink

34,95 kr.

Bonderoser og pæoner

269,95 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Internetbutikken Plantetorvet.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 15000 varer hos dem.

Plantetorvet.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6440 kunder, hvor det er yderst imponerende at 4860 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 17187 mennesker som er fans af Plantetorvet.dks Facebook-side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Plantetorvet.dk er en E-mærket webshop, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på 9,7 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2413 kunder, hvoraf imponerende 2189 personer har givet dem den højeste karakter. Blomsterverden.dks Facebook-side har i øjeblikket 2866 fans. I alt har 21 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. E-mærket har godkendt Blomsterverden.dk, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Hos Blomsterverden.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 2-5 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og overstiger dit køb 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de bedste og billigste produkter fra de mest populære online butikker. Vores guides indeholder varer til piger og drenge, og samtidig også til voksne. Ligegyldigt om du er voksen eller barn, så assisterer vi dig i at finde frem til gode produkter som kan købes på udsalg og helst med fri fragt i Danmark.

Varerne der er vist på den her side er automatisk udvalgt af vores robot. Den har kigget ekstremt mange varer igennem med det formål at finde dem der relaterer sig bedst til bonderoser, og som den derfor kan regne sig frem til er mest relevante for dig. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den ligeledes medregnet søgeord, som den ser at andre mennesker typisk benytter i sammenhæng med det, fx bonderoser frø eller bonderoser engelsk. Det bruger den som ekstra information til, at fremvise de mest relaterede varer.

Vores data viser også at andre folk er på udkig efter bonderoser beskæring eller bonderoser sæson, eller bonderoser pris. Den viden har robotten ligeledes benyttet til, at finde vej igennem de ekstremt mange tilbud. Derudover kan det i data ses, at søgeudtrykkene bonderoser i haven og bonderoser flytning ligeledes er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet medregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgeudtrykkene bonderoser tilbud og bonderoser plante. Vi håber inderligt at du ikke blev skuffet over de viste produkter, og at mindst ét af dem kan bruges.