Boomer til hunde

Kategorier:

Boomer Ball, massiv punkterfri bold, dia 250 mm

329,00 kr.

Boomer Ball, massiv punkterfri bold, dia 200 mm

239,00 kr.

Boomer Ball, massiv punkterfri bold, dia 150 mm

160,00 kr.

Boomer Ball, massiv punkterfri bold, dia 110mm

89,00 kr.

Boomer Ball, massiv punkterfri bold

89,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Internetbutikken Gilpa.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 150 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 705 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 641 har givet den højeste karakter. Gilpa.dk har i skrivende stund 3483 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 114 mennesker, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Gilpa.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Gilpa.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 37 kr. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Gilpa.dk nu

Webshoppen Dogshop.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1500 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,9 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1537 anmeldelser, hvoraf hele 1304 personer har givet topkarakter. På Facebook har Dogshop.dk i skrivende stund 752 fans på deres side. Ud af disse er der 27 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Dogshop.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 35 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 4500 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er beregnet ud fra i alt 275 anmeldelser, og dette er takket være hele 240 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har MyPets.dk 5205 fans.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Hos MyPets.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi informerer om de billigste og bedste produkter fra de mest populære online webshops. Vores guides fremviser tilbud til babyer og børn, og samtidig også til damer og herrer. Hvad end du er pige eller dreng, så guider vi dig til at finde frem til de bedste produkter som kan købes på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.