Boonie Hatte

Kategorier:

5.11 - Boonie Hat (Sand / Khaki, Large / XL)

249,00 kr.

5.11 - Boonie Hat (Olivengrøn, Medium / Large)

249,00 kr.

5.11 - Boonie Hat (Olivengrøn, Large / XL)

249,00 kr.

5.11 - Boonie Hat

249,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 10000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Friluftsland.dk en score på hele 9,5 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2053 anmeldelser, hvoraf imponerende 1716 personer har givet dem den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Friluftsland.dk 59555 fans.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Friluftsland.dk efter kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 55 kr. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så er der fri fragt.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Friluftsland.dk nu

Internetbutikken GrejFreak.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 15000 varer.

GrejFreak.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6290 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 5657 er 5-stjernede (det bedste). GrejFreak.dk har i skrivende stund 45588 fans på deres Facebook-side. I alt har 475 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,4 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. GrejFreak.dk er en del af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher GrejFreak.dk alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 100 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra GrejFreak.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg GrejFreak.dk nu

55Nord.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

På Trustpilot har 55Nord.dk en score på 9,5 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er beregnet ud fra i alt 287 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 189 af disse har givet dem topkarakter. 55Nord.dk har i skrivende stund 7052 fans på deres Facebook-side.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. 55Nord.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra 55Nord.dk efter kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 599 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du foretrækker det.

Besøg 55Nord.dk nu

Webshoppen OutdoorPro.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 6000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er beregnet ud fra i alt 109 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 89 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 2529 personer som er fans af OutdoorPro.dks Facebook-side. Her er der 46 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover er der hos OutdoorPro.dk prisgaranti på alle produkter, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

OutdoorPro.dk kan levere dine varer på 2-3 hverdage, og du betaler blot 30 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 749 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du foretrækker det.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online webshops. Artiklerne fremviser produkter til babyer og børn, samt til herrer og damer. Ligegyldigt om du er dreng eller pige, så assisterer vi dig i at finde de gode varer der kan købes på udsalg og ofte med gratis fragt.