Bordben til Plankebord

Kategorier:

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 4000 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,9 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er baseret på anmeldelser fra 826 tidligere kunder, hvoraf hele 583 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Designfund.dk 12763 fans på nuværende tidspunkt. 31 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,2 ud af 5.

Det er på Designfund.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Du modtager dine varer fra Designfund.dk når der er gået 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Designfund.dk nu

Webshoppen Dubuy.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 18000 produkter.

På Trustpilot har Dubuy.dk en score på 8,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2677 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 2129 af dem har givet topkarakter. Dubuy.dk har i skrivende stund 15637 fans på deres Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover giver Dubuy.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Dubuy.dk, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 600 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Dubuy.dk nu

MoebelKompagniet.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 239 tidligere kunder har lavet, hvor det absolut er værd at bemærke at 206 af dem har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 9539 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 109 mennesker, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Du har på MoebelKompagniet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort.

Derudover prismatcher MoebelKompagniet.dk alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du fortryder dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

MoebelKompagniet.dk kan levere dine varer på 2-12 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 399 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Webshoppen Illux.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,2 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 235 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 194 af disse har givet dem topkarakter. Illux.dk har i skrivende stund 7513 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 44 personer som har anmeldt siden, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Illux.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, og leveringen koster blot 59 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag mere end 500 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 7,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 59 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 41 5-stjernede anmeldelser. Wallstickerland.dk har 39170 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 32 som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,3 ud af 5.

Du har på Wallstickerland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-4 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste varer fra de bedste online forhandlere. Produktlisterne indeholder varer til drenge og piger, samt til voksne. Hvad end du er herre eller dame, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode produkter du kan købe på tilbud og helst med gratis levering i Danmark.

Varerne der fremvises i den her oversigt er udvalgt automatisk af vores interne produktrobot. Den har kigget flere millioner af varer igennem med det formål at kunne præsentere dem der læner sig mest op ad søgeordet bordben til plankebord, og som den derfor kan regne sig frem til er mest interessante for dig. Foruden din søgetekst har den samtidig medtaget søgefraser, som den ser at andre mennesker typisk benytter i sammenhæng med det, fx bordben til plankebord ikea og bordben til plankebord bauhaus. Det benytter den som information til, at kunne vise de mest relevante produkter.

Vi ser også at folk søger efter eksempelvis bordben til plankebord i træ eller bordben til plankebord dba, samt ben til plankebord. Den data har søgerobotten ligeledes benyttet for, at navigere igennem de ekstremt mange produkter. For øvrigt viser data, at søgefraserne ben til plankebord hay og ben til plankebord silvan er meget almindelige, og derfor er de ligeledes blevet taget med af robot-søgeren nøjagtig som søgefraserne ben til plankebord bauhaus og ben til plankebord.dk. Vores forhåbning er utvivlsomt at vi ikke skuffede dig med de listede produkter, og at minimum ét af dem faldt i din smag.