Bordfodbold borde til børn

Kategorier:

Stanlord Bordfodbold Monopoli "white edition"

699,00 kr.

Mini Bordfodboldspil 94x51x31 cm

979,00 kr.

MegaLeg Multibord 9i1 (fodbold/Pool/hockey/tennis m.v.)

1.746,00 kr.

MegaLeg Multibord 3i1 (Fodbold/Pool/Bordtennis)

1.485,00 kr.

MegaLeg Multibord 15i1 (Fodbold / Pool / Hockey / Tennis m.v.)

1.860,00 kr.

MegaLeg Børne Bordfodbold spil

635,00 kr.

MegaLeg Bordfodbold Foldbart + Dart / Basket

1.094,00 kr.

MegaLeg Bordfodbold Foldbart

1.099,00 kr.

Garlando Multi 12 i 1 spil

2.499,00 kr.

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 126 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 116 5-stjernede anmeldelser. MamaMilla.dks Facebook-side har i øjeblikket 14538 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 86 mennesker, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 60 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MamaMilla.dk, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg MamaMilla.dk nu

NatureBaby.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 8000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 859 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 748 af dem har givet topkarakter. NatureBaby.dk har i skrivende stund 21728 fans på deres Facebook-side. 147 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. NatureBaby.dk er certificeret af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og overstiger dit køb 599 kr., så er der gratis levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

På Trustpilot har Legehjulet.dk en score på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 3725 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 3302 personer har givet toprating. På Facebook har Legehjulet.dk i skrivende stund 1163 fans på deres side. 50 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Legehjulet.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 90 dage.

Legehjulet.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 28 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 995 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi videreformidler de billigste og bedste varer fra de største online forhandlere. Vores produktlister præsenterer varer til babyer og børn, og ligeledes også til damer og herrer. Uanset om du er herre eller dame, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode produkter der kan købes på udsalg og ofte med gratis fragt.