Bordfodboldborde

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Netbutikken Apuls.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Apuls.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 303 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 296 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Apuls.dk i skrivende stund 3245 fans på deres side. I alt 81 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Apuls.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover giver Apuls.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Apuls.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og det koster kun 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 150 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 28136 tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 25412 af disse har givet dem topkarakter. Bodylab.dk har 106486 fans på deres Facebook-side. 2139 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Bodylab.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 500 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 2500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er beregnet ud fra i alt 6901 anmeldelser, hvoraf 6032 har givet den højeste karakter. På Facebook har BilligSport24.dk 5082 fans på nuværende tidspunkt. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 15 mennesker, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 100 dage.

BilligSport24.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi guider dig til de bedste og billigste produkter fra de bedste online webshops. Vores produktlister præsenterer dig for produkter til piger og drenge, og ligeledes også til damer og herrer. Uanset om du er herre eller dame, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste produkter du kan købe til lave priser og helst med gratis levering.