Bordlamper med Lysdæmper

Kategorier:

Urban Table LED 45 White - LIGHT-POINT

3.495,00 kr.

Urban Table LED 45 Black - LIGHT-POINT

3.495,00 kr.

Tolomeo Midi LED Bordlampe Alu - Artemide

2.255,00 kr.

Panthella Mini Bordlampe Højglansforkromet - Louis Poulsen

4.095,00 kr.

NJP Bordlampe m/klemme Alu 2700K - Louis Poulsen

3.075,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 3000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har Luxlight.dk en score på 8,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 18 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 15 personer har givet toprating. I skrivende stund er der 1864 mennesker som er fans af Luxlight.dks Facebook-side. I alt 5 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover får du hos Luxlight.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Luxlight.dk efter kun 1-4 hverdage, og den billigste leveringsform koster 40 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Luxlight.dk nu

Netbutikken Lampemesteren.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 9000 varer.

På Trustpilot har Lampemesteren.dk en score på 9,5 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1574 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1352 af disse har givet dem topkarakter. Lampemesteren.dk har i skrivende stund 38692 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 80 personer som har anmeldt siden, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Lampemesteren.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 100 dage efter dit køb.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Lampemesteren.dk efter kun 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Lampemesteren.dk nu

Netbutikken AndLight.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag mere end 6000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har AndLight.dk en score på hele 9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 840 tidligere kunder har lavet, hvor det er yderst imponerende at 720 af disse har givet dem topkarakter. AndLight.dks Facebook-side har i øjeblikket 11650 fans. Samlet set der lige nu 24 anmeldelser af siden, og her ligger den samlede score på 3,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. AndLight.dk er certificeret af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover giver AndLight.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra AndLight.dk når der er gået 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg AndLight.dk nu

Webshoppen Lamper.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 3000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,6 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 67 anmeldelser af webshoppen, hvor det er yderst imponerende at 48 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 369 mennesker som er fans af Lamper.dks Facebook-side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover tilbyder Lamper.dk prisgaranti, så du undgår at betale overpris for dine varer. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Lamper.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 45 kr. Og overstiger dit køb 200 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Lamper.dk nu

Vi samler de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online webshops. Artiklerne indeholder produkter til juniorer, og ligeledes også til kvinder og mænd. Om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste varer du kan købe til lave priser og ofte med fri fragt.