Bordtennisborde

Kategorier:

Stiga Winner Outdoor Roller Bordtennisbord - Inklusiv Fragt.

4.599,00 kr.

Stiga Winner Indoor Bordtennisbord - Inklusiv Fragt.

3.099,00 kr.

Stiga Privat Roller CSS Bordtennisbord - Inklusiv Fragt.

4.799,00 kr.

Stiga Performance Indoor Bordtennisbord - Inklusiv Fragt.

4.299,00 kr.

Stiga Outdoor Roller Bordtennisbord - Inklusiv Fragt.

4.199,00 kr.

Stiga Basic Roller Bordtennisbord - Inklusiv Fragt.

2.599,00 kr.

Stiga Action Roller Bordtennisbord - Inklusiv Fragt.

2.799,00 kr.

Kettler Spin Indoor 11 Bordtennisbord Inkl. Fragt

4.999,00 kr.

Kettler Outdoor 8 Bordtenninsbord Inkl. Fragt

5.799,00 kr.

Kettler Outdoor 6 Bordtenninsbord Inkl. Fragt

5.399,00 kr.

Søren Søgaard Sportive Mini BT Bordtennisbord

1.099,00 kr.

Sponeta Sport Line S3-47i Bordtennisbord

1.999,00 kr.

Sponeta School Line S5-73i Bordtennisbord

3.499,00 kr.

Sponeta Profi Line Roller S7-13 Bordtennisbord

5.899,00 kr.

Sponeta Profi Line Compact S7-23 Bordtennisbord

4.995,00 kr.

Sponeta Active Line Out 6-67e Udendørs Bordtennisbord

8.199,00 kr.

Kettler Spin Indoor 11 Bordtennisbord

4.349,00 kr.

Kettler Overdækken til Bordtennisbord

399,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

På Trustpilot har Apuls.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 303 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 296 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 3245 fans. Ud af disse er der 81 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Det er på Apuls.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Apuls.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover tilbyder Apuls.dk prisgaranti, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Apuls.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 399 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du foretrækker det.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 150 varer.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på 9,7 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 28136 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 25412 personer har givet toprating. Bodylab.dk har i skrivende stund 106486 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 2139 anmeldelser af siden, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

Det er på Bodylab.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Bodylab.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

Internetbutikken BilligSport24.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 2500 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6901 anmeldelser, hvoraf imponerende 6032 personer har givet dem den højeste karakter. På deres Facebook-side side har BilligSport24.dk 5082 fans. Samlet set er der 15 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste varer fra de største online webshops. Vores guides indeholder tilbud til piger og drenge, samt til kvinder og mænd. Hvad end du er dame eller herre, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode varer du kan købe på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.

Varerne der er præsenteret på den her liste er genereret af vores robot. Den har kigget en stor mængde produkter igennem for at kunne fremvise dem der minder mest om søgeordet bordtennisborde, og som den derfor beregner er mest interessante for dig. Udover de søgeord du har indtastet på Google har den også medtaget søgninger, som andre mennesker med stor sandsynlighed benytter i relation til det, fx bordtennisborde udendørs eller bordtennisborde brugte. Det har den benyttet som ekstra inspiration til, at fremvise de mest relaterede varer.

Vi kan også se at andre folk er på udkig efter bordtennisborde udendørs københavn eller bordtennisborde med hjul, eller billige bordtennisborde. Denne viden har søgerobotten ligeledes benyttet til, at navigere igennem de flere millioner af varer. For øvrigt viser data, at søgningerne små bordtennisborde og stiga bordtennisborde er meget anvendte, og derfor er de naturligvis også blevet taget med af søgerobotten ligesom søgeordene cornilleau bordtennisborde og køb bordtennisborde. Vi håber at vi ikke skuffede dig med de fremviste produkter, og at bare et enkelt af dem faldt i din smag.