Bordtennisnet

Kategorier:

Stiga Netgarniture Pro Clip

249,00 kr.

Stiga Netgarniture Premium Clip

349,00 kr.

Stiga Netgarniture Match Clip

179,00 kr.

Stiga Netgarniture Match

219,00 kr.

Stiga Netgarniture Champ Clip

129,00 kr.

Netgarniture til Stiga MIDI

85,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Netbutikken Apuls.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 303 kundeanmeldelser, hvoraf hele 296 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Apuls.dk 3245 fans på nuværende tidspunkt. 81 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Apuls.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 399 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 150 varer at vælge i mellem.

Bodylab.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 28136 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 25412 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 106486 personer som er fans af deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 2139 mennesker, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Bodylab.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og overstiger dit køb 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2500 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6901 anmeldelser af webshoppen, og denne imponerende score skyldes hele 6032 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 5082 personer som er fans af deres side. I alt har 15 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,8 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. BilligSport24.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 100 dage.

Du modtager din ordre fra BilligSport24.dk efter blot 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi formidler de billigste og bedste varer fra de største online webshops. Vores produktoversigter viser tilbud til drenge og piger, samt til voksne. Hvad end du er herre eller dame, så guider vi dig til at finde gode produkter du kan købe på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.

Produkterne der er vist på den her oversigt er udvalgt af vores interne søgemaskine. Den har ledt et utal af varer igennem for at finde dem der relaterer sig mest muligt til bordtennisnet, og som den derfor forestiller sig matcher din søgeintention bedst. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den derudover indregnet søgefraser, som andre formentlig bruger i forbindelse med det, fx bordtennisnet højde eller bordtennisnet og bat. Det har den benyttet som inspiration til, at liste de mest aktuelle varer.

Det kan også ses at andre mennesker er på udkig efter bordtennisnet harald nyborg eller bordtennisnet til bord, eller bordtennis mål. Den her data har robotten ligeledes brugt for, at finde vej igennem de flere millioner af varer. For øvrigt viser data, at søgeordene bordtennisnet sportmaster og bordtennisnet stiga er meget almindelige, og derfor er de ligeledes blevet medregnet af robotten ligesom søgefraserne bordtennisnet bilka og bordtennisnet biltema. Vi håber virkelig at vi ikke skuffede dig med de listede produkter, og at minimum ét af dem kan bruges.