Brændekløvere

Kategorier:

Texamatic 7045 E hydraulikolie 1 L

149,00 kr.

Sikkerhedshjelm

299,00 kr.

Power Split 830V

5.499,00 kr.

Power Split 820V

5.499,00 kr.

Power Split 720V

4.999,00 kr.

Forlængerledning 20 m med jord

350,00 kr.

Aflægningsplade

245,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Internetbutikken Texas.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 500 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 7169 anmeldelser af webshoppen, hvor det er yderst imponerende at 5884 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 459 mennesker som er fans af Texas.dks Facebook-side. I alt har 17 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 2,3 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Texas.dk er en E-mærket webshop, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Hos Texas.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 7500 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 2500 produkter at vælge i mellem hos dem.

MoreLand.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 5148 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 4294 5-stjernede anmeldelser. MoreLand.dks Facebook-side har i øjeblikket 4033 fans.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. E-mærket har accepteret MoreLand.dk på deres medlemsliste, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Hos MoreLand.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 7500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har HaveMoebelland.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 2434 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 1970 af dem har givet topkarakter. På Facebook har HaveMoebelland.dk i skrivende stund 3 fans på deres side.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. HaveMoebelland.dk er en E-mærket webshop, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

HaveMoebelland.dk tilbyder levering på kun 2-5 hverdage, og det koster 50 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 6000 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de billigste og bedste varer fra de mest populære online forhandlere. Vores produktoversigter indeholder varer til piger og drenge, og ligeledes også til kvinder og mænd. Uanset om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste produkter der kan købes på tilbud og helst med fri fragt i Danmark.