Brio legetøj til børn

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

Netbutikken MamaMilla.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres varesortiment består i dag af flere end 1000 produkter.

MamaMilla.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 126 tidligere kunder, hvoraf 116 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 14538 mennesker som er fans af MamaMilla.dks Facebook-side. 86 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 60 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MamaMilla.dk, og fragten koster fra 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg MamaMilla.dk nu

Netbutikken NatureBaby.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 8000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 859 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 748 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 21728 personer som er fans af deres side. I alt 147 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. NatureBaby.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

NatureBaby.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 599 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg NatureBaby.dk nu

Webshoppen Legehjulet.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 1000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 3725 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 3302 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Legehjulet.dk 1163 fans på nuværende tidspunkt. 50 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover prismatcher Legehjulet.dk alle deres varer, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 90 dage.

Legehjulet.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 28 kr. Og overstiger dit køb 995 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi viser dig vej til de bedste og billigste produkter fra de største online forhandlere. Produktlisterne præsenterer tilbud til drenge og piger, og ligeledes også til mænd og kvinder. Om du er barn eller voksen, så giver vi en hånd med til at finde gode produkter der kan købes på udsalg og ofte med fri fragt i Danmark.