Brødbokse

Kategorier:

Ib laursen kitchen style brødboks (sort)

399,00 kr.

Ib laursen kitchen style brødboks (hvid)

325,00 kr.

Ib laursen brødboks m/tekstfelt

249,00 kr.

Bodum bistro brødboks (sort)

249,00 kr.

Bodum bistro brødboks (lysegrøn/stor)

149,00 kr.

Bodum bistro brødboks (lysegrøn/lille)

149,00 kr.

Bodum bistro brødboks (hvid/stor)

299,00 kr.

Bodum bistro brødboks (creme/lille)

129,00 kr.

Bloomingville java brødboks, brun, bambus

296,10 kr.

Bloomingville brødboks, grøn, metal

674,10 kr.

Bloomingville brødboks, brun, metal

584,10 kr.

Skagerak (trip trap) - Norr brødboks

1.194,40 kr.

Skagerak Norr Brødboks Eg

999,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 4000 produkter i deres varesortiment.

Designfund.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 826 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 583 personer har givet toprating. Designfund.dk har i skrivende stund 12763 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 31 som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,2 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Designfund.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og overstiger dit køb 299 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du foretrækker det. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Designfund.dk nu

Dubuy.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 18000 varer.

På Trustpilot har Dubuy.dk en score på hele 8,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2677 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 2129 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 15637 personer som er fans af deres side.

Som på de fleste andre webshops kan du på Dubuy.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover giver Dubuy.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du undgår at betale overpris for dine varer. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Dubuy.dk, og fragten koster fra 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 600 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Dubuy.dk nu

MoebelKompagniet.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1500 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 239 anmeldelser, hvoraf hele 206 er 5-stjernede (det bedste). MoebelKompagniet.dk har 9539 fans på deres Facebook-side. 109 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper.

Derudover prismatcher MoebelKompagniet.dk produkter ift. andre webshops, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Efter 2-12 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MoebelKompagniet.dk, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Illux.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 1000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,2 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 235 anmeldelser, hvoraf imponerende 194 personer har givet dem den højeste karakter. Illux.dks Facebook-side har i øjeblikket 7513 fans. I alt 44 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. E-mærket har accepteret Illux.dk på deres medlemsliste, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Illux.dk leveret inden for 1-5 hverdage, og fragten koster fra 59 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 7,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 59 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 41 af dem har givet topkarakter. Wallstickerland.dk har 39170 fans på deres Facebook-side. Her er der 32 personer som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du slipper for at finde pungen frem.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Du modtager dine varer fra Wallstickerland.dk når der er gået 2-4 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste varer fra de bedste online butikker. Artiklerne viser tilbud til juniorer, samt til mænd og kvinder. Uanset om du er dame eller herre, så assisterer vi dig i at finde gode varer der kan købes på tilbud og helst med fri fragt.

Produkterne der er fremvist i den her kategori er søgt frem af vores interne produktrobot. Den har ledt flere millioner af produkter igennem for at kunne præsentere dem der relaterer sig mest muligt til brødboksen esbjerg, og som den derfor vurderer er mest relevante for dig. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den også medregnet søgeord, som den vurderer at andre med stor sandsynlighed skriver i sammenhæng med det, fx brødkasse eller brødboksen bergen. Det benytter den som inspiration til, at vise de tættest beslægtede produkter.

Vi ser også at andre leder efter eksempelvis brødkasse ikea og brødkasse bilka, eller brødkasser. Denne data har søgerobotten ligeledes taget i brug for, at søge sig igennem de ekstremt mange produkter. Derudover viser data, at søgefraserne brødkasse bodum og brødkasse træ ligeledes er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet taget med af robot-søgeren ligesom søgefraserne brødkasse stelton og brødkasse trip trap. Vi håber at du er tilfreds de fremviste varer, og at mindst ét af dem vækkede din interesse.