Brødkurve

Kategorier:

Zone brødkurv (sort/sort)

149,00 kr.

Zone brødkurv (sort/grå)

149,00 kr.

Stelton embrace brødkurv (sort)

399,00 kr.

Stelton embrace brødkurv (mosgrøn)

299,00 kr.

Stelton embrace brødkurv (lime)

299,00 kr.

Stelton embrace brødkurv (chalk)

399,00 kr.

Steel-function brødkurv, sort / orange

219,00 kr.

Steel-function brødkurv, sort / grå

219,00 kr.

Steel-function brødkurv, rund 24 cm

99,00 kr.

Steel-function brødkurv, oval 30x24 cm

129,00 kr.

Steel-function brødkurv, oval 24x18 cm

79,00 kr.

Steel-function brødkurv, hvid / grøn

219,00 kr.

Oyoy living designsporta brødkurv rund (ø30xh5,5 cm)

169,00 kr.

Oyoy living designsporta brødkurv rund (ø30xh5,5 cm)

169,00 kr.

Ib laursen brødkurv rund

59,00 kr.

Bloomingville brødkurv (natur)

129,00 kr.

Bloomingville brødkurv (natur)

242,10 kr.

OYOY - Rund Brødkurv - Sort

168,80 kr.

OYOY - Rund Brødkurv - Nature

168,80 kr.

OYOY - "Sporta" Brødkurv - Sort (Small)

98,40 kr.

OYOY - "Sporta" Brødkurv - Nature (Small)

98,40 kr.

Georg Jensen - Alfredo Brødkurv - Rustfrit stål blank (Stor)

418,40 kr.

Georg Jensen - Alfredo Brødkurv - Rustfrit stål blank (Lille)

318,40 kr.

Bloomingville - Brødkurv - Natur - Bambus

128,80 kr.

Blomus Brødkurv - sort

179,20 kr.

Blomus - Delara Brødkurv - Small - Sort

224,80 kr.

Blomus - Delara Brødkurv - Oval - Sort

238,40 kr.

Blomus - Delara Brødkurv - Large - Sort

260,00 kr.

Blomus - Brødkurv "Delara" - Grå

238,40 kr.

Blomus - Brødkasse "Panea" - Sort

794,40 kr.

Menu Skål - Norm Wire Krom

299,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 4000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 826 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 583 5-stjernede anmeldelser. Designfund.dks Facebook-side har i øjeblikket 12763 fans. Samlet set der lige nu 31 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,2 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Designfund.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Designfund.dk nu

Webshoppen Dubuy.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 18000 varer.

Dubuy.dks Trustpilot-score ligger på 8,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2677 kundeanmeldelser, hvoraf 2129 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 15637 mennesker som er fans af Dubuy.dks Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover får du hos Dubuy.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 600 kr., så er der fri fragt.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Dubuy.dk nu

Internetbutikken MoebelKompagniet.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 1500 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har MoebelKompagniet.dk en score på hele 9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 239 tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 206 personer har givet toprating. MoebelKompagniet.dk har 9539 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 109 personer som har anmeldt siden, og her ligger den samlede score på 4,9 ud af 5.

Det er på MoebelKompagniet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper.

Derudover giver MoebelKompagniet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Du modtager dine varer fra MoebelKompagniet.dk når der er gået 2-12 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og overstiger dit køb 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Illux.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,2 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 235 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 194 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 7513 personer som er fans af Illux.dks Facebook-side. Samlet set er der 44 personer som har anmeldt siden, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Illux.dk efter kun 1-5 hverdage, og fragten koster fra 59 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 500 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 7,8 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 59 kunder, hvoraf hele 41 er 5-stjernede (det bedste). I skrivende stund er der 39170 mennesker som er fans af Wallstickerland.dks Facebook-side. Ud af disse er der 32 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,3 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Wallstickerland.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Wallstickerland.dk leveret inden for 2-4 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi peger dig i retning af de bedste og billigste produkter fra de mest populære online butikker. Produktoversigterne viser produkter til babyer og børn, og samtidig også til kvinder og mænd. Hvad end du er mand eller kvinde, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste produkter der kan købes til lave priser og gerne med gratis levering.

Produkterne der er vist i den her samling er udvalgt af vores shopping-robot. Den har ledt en stor mængde produkter igennem med det formål at kunne præsentere dem der mest muligt relaterer sig til brødkurve, og som robotten derfor vurderer er mest interessante for dig. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den i øvrigt indregnet søgeudtryk, som den estimerer at andre normalt bruger i sammenhæng med det, fx brødkurve ikea eller brødkurven vejle. Det har den brugt som inspiration til, at præsentere de mest relaterede varer.

Vi ser også at andre søger efter eksempelvis brødkurve imerco og brødkurven, samt brødkurve i plast. Den viden har robot-søgeren ligeledes brugt til, at finde vej igennem de flere millioner af tilbud. For øvrigt viser data, at søgefraserne brødkurven åbningstider og brødkurve hæklet ligeledes er meget populære, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet medregnet af robotten nøjagtig som søgefraserne brødkurven bredballe og brødkurven bredballe åbningstider. Vores håb er at du ikke blev skuffet over de viste produkter, og at bare et enkelt af dem kan bruges.