Bruseskrabere

Kategorier:

Zone bruseskraber

249,00 kr.

Umbra flex bruseskraber (hvid)

149,00 kr.

Blomus vianto bruseskraber

269,00 kr.

Blomus - Bruseskraber - VIPO - Sort

238,40 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 4000 varer hos dem.

Designfund.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 826 anmeldelser af webshoppen, og denne imponerende score skyldes hele 583 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 12763 personer som er fans af deres side. 31 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,2 ud af 5.

Det er på Designfund.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Designfund.dk efter kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og for varer der er dyrere end 299 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Designfund.dk nu

Dubuy.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres varesortiment af flere end 18000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,7 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2677 kunder, og dette er takket være hele 2129 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Dubuy.dk 15637 fans.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover prismatcher Dubuy.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager dine varer fra Dubuy.dk når der er gået 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 600 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Dubuy.dk nu

MoebelKompagniet.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 239 kunder, hvoraf 206 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 9539 mennesker som er fans af MoebelKompagniet.dks Facebook-side. 109 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoebelKompagniet.dk betale med kort.

Derudover har MoebelKompagniet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-12 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Illux.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Illux.dk en score på 9,2 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 235 anmeldelser, hvoraf imponerende 194 personer har givet dem den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 7513 personer som er fans af deres side. 44 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Illux.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager dine varer fra Illux.dk når der er gået 1-5 hverdage, og leveringen koster blot 59 kr. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 500 produkter.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 59 kundeanmeldelser, hvoraf hele 41 er 5-stjernede (det bedste). Wallstickerland.dk har 39170 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på Wallstickerland.dk leveret inden for 2-4 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi beretter om de billigste og bedste varer fra de bedste online webshops. Produktlisterne viser produkter til drenge og piger, samt til kvinder og mænd. Hvad end du er herre eller dame, så guider vi dig til at finde gode varer der kan købes på udsalg og ofte med fri fragt.