Campingsenge

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Webshoppen Texas.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 500 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har Texas.dk en score på 9,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er beregnet ud fra i alt 7169 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 5884 5-stjernede anmeldelser. Texas.dk har i skrivende stund 459 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 17 personer som har anmeldt siden, og her ligger den samlede score på 2,3 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Texas.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Texas.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 7500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 5148 tidligere kunder har lavet, og dette er takket være hele 4294 5-stjernede anmeldelser. MoreLand.dk har 4033 fans på deres Facebook-side.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. E-mærket har godkendt webshoppen, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Hos MoreLand.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og overstiger dit køb 7500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg MoreLand.dk nu

Internetbutikken HaveMoebelland.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

HaveMoebelland.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2434 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 1970 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har HaveMoebelland.dk 3 fans.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har accepteret HaveMoebelland.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på HaveMoebelland.dk leveret inden for 2-5 hverdage, og fragten koster fra 50 kr. Hvis du ender med at have varer for over 6000 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du foretrækker det. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste varer fra de bedste online webshops. Vores produktlister fremviser varer til piger og drenge, samt til kvinder og mænd. Om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste produkter som kan købes på tilbud og helst med fri fragt.