Carbon hjulsæt

Kategorier:

Vision Trimax T42 Carbon/Alu - Hjulsæt - 700c - Clincher

4.199,00 kr.

Vision Trimax Carbon 45 - Hjulsæt - 700c - Clincher - Carbon/Alu

5.999,00 kr.

Vision Trimax Carbon 40 Disc CL - Hjulsæt - 700c - Clincher - Carbon/Alu

6.399,00 kr.

Vision Trimax Carbon 40 - Hjulsæt - 700c - Clincher - Carbon

9.199,00 kr.

Mavic Ksyrium Pro Carbon UST Disc - Hjulsæt inkl. dæk - Sort - Sram/Shimano - 700x28c

9.499,00 kr.

Mavic Crossmax Pro Carbon - MTB hjulsæt inkl. dæk - Sort - 29x2,25

11.999,00 kr.

Mavic Cosmic Pro Carbon UST Disc - Tubeless Hjulsæt inkl. dæk - Sram/Shimano - 700x25c

9.499,00 kr.

Mavic Cosmic Pro Carbon UST - Tubeless Hjulsæt inkl. dæk - Sram/Shimano - 700x25c

9.499,00 kr.

Mavic Cosmic Pro Carbon - Clincher hjulsæt inkl. dæk - Sram/Shimano - Sort/hvid - 700x25c

6.199,00 kr.

Mavic Cosmic Pro Carbon - Clincher hjulsæt inkl. dæk - Sram/Shimano - Sort - 700x25c

6.199,00 kr.

Atredo - Superlight carbon - Hjulsæt - 700C - Road - 50 mm - Clincher - Sort

3.999,00 kr.

Atredo - Hjulsæt - MTB - Carbon - Superlight - 29" - Thru-axle XD - Sort

4.499,00 kr.

Atredo - Hjulsæt - MTB - Carbon - Superlight - 29" - Thru-axle - Sort

4.499,00 kr.

Roval Control SL 29 Torque Tube 148 - Carbon Hjulsæt

14.999,00 kr.

Roval Control SL 29 Torque Tube - Carbon Hjulsæt

14.999,00 kr.

Roval Control SL 29 148 - Carbon Hjulsæt

14.999,00 kr.

Roval Control 29 - Carbon Hjulsæt

9.399,00 kr.

DT Swiss RC28 Spline C Hjulsæt

7.699,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 11000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Cykelpartner.dk en score på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 24460 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 22028 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 41558 personer som er fans af deres side. Samlet set er der 396 personer som har anmeldt siden, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover tilbyder Cykelpartner.dk prisgaranti, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Cykelpartner.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2505 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 1901 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Cykler.dk 2863 fans. I alt har 49 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Det er på Cykler.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. E-mærket har godkendt Cykler.dk, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykler.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og overstiger dit køb 299 kr., så er der gratis levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Webshoppen Pedalatleten.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,1 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 175 kundeanmeldelser, hvoraf hele 114 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 392 personer som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. 12 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt Pedalatleten.dk, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover tilbyder Pedalatleten.dk prisgaranti, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 49 kr. Hvis du ender med at have varer for over 799 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Webshoppen Cykelexperten.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 4000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,1 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1560 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 1174 har givet den højeste karakter. På Facebook har Cykelexperten.dk i skrivende stund 14379 fans på deres side. 100 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,1 ud af 5.

Det er på Cykelexperten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Cykelexperten.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi annoncerer de bedste og billigste produkter fra de mest populære online forhandlere. Vores produktlister præsenterer dig for produkter til børn, samt til kvinder og mænd. Om du er dame eller herre, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste varer der kan købes til lave priser og helst med gratis levering.

Produkterne der er fremvist i den her oversigt er søgt frem af vores robot. Den har ledt et utal af varer igennem med det formål at kunne præsentere dem der relaterer sig mest muligt til carbon hjulsæt, og som den derfor vurderer matcher din søgeintention bedst. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den desuden medregnet søgefraser, som den estimerer at andre mennesker ofte benytter i forbindelse med det, fx carbon hjulsæt disc eller carbon hjulsæt mtb. Det bruger den som ekstra viden til, at præsentere de mest aktuelle produkter.

Vi ser også at folk søger efter carbon hjulsæt kina eller carbon hjulsæt test, eller carbon hjulsæt racer disc. Den data har søgerobotten også benyttet til, at søge sig igennem de ekstremt mange varer. Desuden viser data, at søgningerne carbon hjulsæt tilbud og carbon hjulsæt dba ligeledes er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgningerne carbon hjulsæt racer og carbon hjulsæt clincher. Vi håber inderligt at vi ikke skuffede dig med de præsenterede varer, og at ét eller flere af dem faldt i din smag.