Centurion Basic cykler

Kategorier:

Centurion Basic Dame 8g Kaliberbremse 2019 - Sort

5.499,00 kr.

Centurion Basic Dame 8g Kaliberbremse 2019 - Rød

5.499,00 kr.

Centurion Basic Dame 7g Fod/Kaliberbremse 2019 - Sort

5.799,00 kr.

Centurion Basic Dame 7g Fod/Kaliberbremse 2019 - Rød

5.799,00 kr.

Centurion Basic Dame 7g Fod/Kaliberbremse 2018 - Sølv

3.999,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 11000 varer.

På Trustpilot har Cykelpartner.dk en score på 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 24460 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 22028 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 41558 fans. Her er der 396 personer som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,5 ud af 5.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykelpartner.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og overstiger dit køb 299 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2505 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1901 af disse har givet dem topkarakter. Cykler.dks Facebook-side har i øjeblikket 2863 fans. 49 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykler.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 8,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 175 kunder, hvoraf hele 114 er 5-stjernede (det bedste). Pedalatleten.dk har 392 fans på deres Facebook-side. 12 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt Pedalatleten.dk, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Pedalatleten.dk, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 799 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 4000 varer.

Cykelexperten.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1560 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1174 af dem har givet topkarakter. Cykelexperten.dks Facebook-side har i øjeblikket 14379 fans. I alt 100 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Du modtager din ordre fra Cykelexperten.dk efter blot 1-3 hverdage, og fragten koster fra 49 kr. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi videreformidler de billigste og bedste produkter fra de bedste online butikker. Vores artikler præsenterer dig for varer til børn, og ligeledes også til mænd og kvinder. Uanset om du er mand eller kvinde, så giver vi en hånd med til at finde de bedste produkter der kan købes på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.