Centurion Helium cykler

Kategorier:

Centurion Helium Herre 1g Flip/Flop 2019 - Blank Sølv

4.499,00 kr.

Centurion Helium Herre 1g Flip/Flop 2019 - Blank Sort + udstyr

4.499,00 kr.

Centurion Helium Herre 1g Flip/Flop 2019 - Blank Blå + udstyr

4.499,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 11000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 24460 kunder, hvoraf hele 22028 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 41558 fans. I alt har 396 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk produkter ift. andre webshops, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelpartner.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så er der fri fragt.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Netbutikken Cykler.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres varesortiment består i dag af flere end 3000 produkter.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2505 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 1901 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykler.dk 2863 fans på nuværende tidspunkt. I alt har 49 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på Cykler.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 299 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Webshoppen Pedalatleten.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Pedalatleten.dks Trustpilot-score ligger på 8,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er baseret på i alt 175 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 114 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 392 fans. Samlet set er der 12 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Pedalatleten.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Pedalatleten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 49 kr. Og når du bestiller for mere end 799 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1560 kunder, hvoraf 1174 har givet den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 14379 personer som er fans af deres side. Ud af disse er der 100 som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,1 ud af 5.

Det er på Cykelexperten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra Cykelexperten.dk efter blot 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 49 kr. Og overstiger dit køb 999 kr., så er der gratis levering.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi peger dig i retning af de bedste og billigste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores artikler fremviser produkter til piger og drenge, samt til damer og herrer. Hvad end du er herre eller dame, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode produkter som kan købes til lave priser og ofte med fri fragt.