Centurion Le Mans cykler

Kategorier:

Centurion Le Mans Dame Nexus 7g Fodbremse 2017, Sort

3.699,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Internetbutikken Cykelpartner.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 11000 varer at vælge i mellem.

Webshoppen har en rating på hele 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 24460 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 22028 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 41558 personer som er fans af Cykelpartner.dks Facebook-side. 396 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Cykelpartner.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag mere end 3000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2505 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1901 5-stjernede anmeldelser. Cykler.dk har 2863 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 49 mennesker, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. E-mærket har godkendt Cykler.dk, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Internetbutikken Pedalatleten.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 175 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 114 af disse har givet dem topkarakter. Pedalatleten.dks Facebook-side har i øjeblikket 392 fans. Samlet set der lige nu 12 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Pedalatleten.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 799 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Webshoppen Cykelexperten.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 4000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1560 anmeldelser, hvoraf hele 1174 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 14379 fans. 100 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Cykelexperten.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 49 kr. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi beretter om de billigste og bedste produkter fra de mest populære online forhandlere. Vores produktoversigter præsenterer tilbud til drenge og piger, og samtidig også til herrer og damer. Om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode produkter du kan købe til lave priser og gerne med gratis levering i Danmark.