Chloe Parfumer

Kategorier:

Chloe Signature & Nomade EDP Duo 2 x 20 ml (Limited Edition)

520,00 kr.

Chloe Nomade Perfumed Deodorant For Her 100 ml

270,00 kr.

Chloe Love Story EDT 75 ml

780,00 kr.

Chloe Love Story EDT 50 ml

399,00 kr.

Chloe Love Story EDT 30 ml

450,00 kr.

Chloe Love Story EDP Women 75 ml

865,00 kr.

Chloe Love Story Eau Sensuelle EDP 75 ml

865,00 kr.

Chloe Love Story Eau Sensuelle EDP 50 ml

715,00 kr.

Chloe Fleur De Parfume EDP 75 ml

865,00 kr.

Chloe Fleur De Parfume EDP 50 ml

715,00 kr.

Chloe Fleur De Parfume EDP 30 ml

495,00 kr.

Chloe Fleur De Parfume EDP 20 ml (Limited Edition)

229,00 kr.

Chloe Absolu De Parfum For Her EDP 50 ml

780,00 kr.

Chloe Absolu De Parfum For Her EDP 30 ml

540,00 kr.

Vores anbefalede beauty-webshops

NiceHair.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 14000 produkter at vælge i mellem hos dem.

NiceHair.dks Trustpilot-score ligger på 9,4 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 37612 kunder, hvoraf hele 31933 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har NiceHair.dk 225196 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set der lige nu 4607 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

Det er på NiceHair.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra NiceHair.dk, og fragten koster fra 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du slipper for at forlade hjemmet.

Besøg NiceHair.dk nu

Netbutikken Lookfoxy.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 300 varer at vælge i mellem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 6,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er baseret på i alt 43 kundeanmeldelser, hvoraf 14 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Lookfoxy.dk 608 fans. Samlet set der lige nu 10 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 3,9 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Lookfoxy.dk betale med kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover prismatcher Lookfoxy.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Du modtager din ordre fra Lookfoxy.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg Lookfoxy.dk nu

Made4men.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 3000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,4 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6942 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 5800 er 5-stjernede (det bedste). I skrivende stund er der 6276 mennesker som er fans af Made4men.dks Facebook-side. 75 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,1 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Made4men.dk efter kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det.

Besøg Made4men.dk nu

Vi samler de bedste og billigste produkter fra de bedste online webshops. Vores produktlister fremviser varer til børn, og samtidig også til herrer og damer. Uanset om du er dame eller herre, så assisterer vi dig i at finde de gode varer der kan købes på udsalg og gerne med fri fragt.

Produkterne der er vist på den her liste er søgt frem af vores interne produktrobot. Den har nemlig kigget en stor mængde varer igennem for at finde frem til dem der relaterer sig mest muligt til chloe parfumer, og som den derfor kan regne sig frem til matcher din søgeintention bedst. Udover din søgetekst har den også medtaget søgninger, som den estimerer at andre med stor sandsynlighed bruger i relation til det, fx chloe parfumerie og parfumerie chloe sains du nord. Det kan den bruge som ekstra information til, at fremvise de mest relevante produkter.

Vi kan også se at mennesker er på udkig efter chloe fann parfumeria og chloe fann parfumerie, eller chloe import parfumerie. Den her viden har søgerobotten ligeledes brugt til, at finde vej igennem de flere millioner af produkter. I øvrigt kan det i data ses, at søgeudtrykkene chloe parfum import parfumerie og fann parfumerie chloe love ligeledes er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet medregnet af robotten ligesom søgningerne chloe nomade fann parfumerie og fun parfumeria chloe. Vores håb er naturligvis at du er tilfreds med de viste varer, og at nogle af dem fangede din interesse.