Christiania cykler

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 11000 varer.

På Trustpilot har Cykelpartner.dk en score på 9,6 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 24460 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 22028 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Cykelpartner.dk 41558 fans på nuværende tidspunkt. 396 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelpartner.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2505 anmeldelser, og dette er takket være hele 1901 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykler.dk i skrivende stund 2863 fans på deres side. Samlet set er der 49 personer som har anmeldt siden, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Cykler.dk er en E-mærket webshop, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykler.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 175 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 114 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Pedalatleten.dk i skrivende stund 392 fans på deres side. I alt har 12 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Pedalatleten.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra Pedalatleten.dk efter blot 1-3 hverdage, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 799 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 4000 varer hos dem.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1560 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 1174 personer har givet toprating. På Facebook har Cykelexperten.dk i skrivende stund 14379 fans på deres side. I alt har 100 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,1 ud af 5.

Du har på Cykelexperten.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelexperten.dk efter kun 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 49 kr. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste produkter fra de bedste online butikker. Vores produktlister præsenterer tilbud til børn, samt til mænd og kvinder. Om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste varer du kan købe på udsalg og gerne med gratis fragt.