Christina Watches øreringe

Kategorier:

Vores anbefalede smykke-webshops

GoldenTimes.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 9000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har GoldenTimes.dk en score på 9,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 2984 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2644 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 3011 personer som er fans af deres side. Her er der 35 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Efter 3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra GoldenTimes.dk, og fragten koster fra 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg GoldenTimes.dk nu

GuldsmedOestergaard.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag flere end 10000 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 9,9 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2211 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 2141 har givet den højeste karakter. På Facebook har GuldsmedOestergaard.dk i skrivende stund 13852 fans på deres side. I alt har 175 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

Det er på GuldsmedOestergaard.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover giver GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på GuldsmedOestergaard.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste varer fra de mest populære online webshops. Vores produktlister indeholder tilbud til drenge og piger, men også til mænd og kvinder. Hvad end du er dame eller herre, så assisterer vi dig i at finde frem til gode varer der kan købes på tilbud og helst med gratis levering i Danmark.