Citrontimian

Kategorier:

Timian - Thymus citrodorus

38,95 kr.

Timian - Thymus citrodorus

37,44 kr.

Guldbroget Citrontimian - Thymus citriodorus Golden

39,94 kr.

Citrontimian til bunddække (gul) - Thymus citrodorus Aureus

21,19 kr.

Citrontimian Doone Valley - Thymus citrodorus Doone Valley

21,19 kr.

Citrontimian Aureus - Thymus citriodorus Aureus

36,19 kr.

Citrontimian Aureus - Thymus citriodorus Aureus

49,94 kr.

Citrontimian - Thymus citriodorus Silver Queen

37,44 kr.

Citrontimian - Thymus citriodorus Silver Queen

49,94 kr.

Citrontimian - Thymus citriodorus Golden Dwarf

59,95 kr.

Citrontimian - Thymus citriodorus Doone Valley

37,44 kr.

Citrontimian - Thymus citriodorus Doone Valley

49,94 kr.

Citrontimian - THYMUS citriodorus Arshers Gold

49,94 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag flere end 15000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 6440 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 4860 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 17187 personer som er fans af Plantetorvet.dks Facebook-side.

Det er på Plantetorvet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Plantetorvet.dk efter kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så får du leveringen helt gratis.

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres varesortiment består i dag af flere end 2000 produkter.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på hele 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2413 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 2189 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Blomsterverden.dk 2866 fans. I alt har 21 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Blomsterverden.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Blomsterverden.dk leveret inden for 2-5 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. De tilbyder desuden firmalevering, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste produkter fra de største online forhandlere. Produktlisterne præsenterer dig for varer til børn, samt til herrer og damer. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde, så assisterer vi dig i at finde de bedste produkter du kan købe på tilbud og gerne med gratis fragt i Danmark.

Produkterne der præsenteres på den her side er genereret af vores produktrobot. Den har nemlig ledt et utal af produkter igennem for at finde frem til dem der relaterer sig bedst til citrontimian, og som robotten derfor vurderer matcher din søgning bedst. Foruden din søgetekst har den derudover medtaget søgefraser, som andre folk ofte skriver i sammenhæng med det, fx citrontimian køb og citrontimian frø. Det har den benyttet som information til, at fremvise de mest relaterede varer.

Det ses også at mennesker leder efter citrontimian beskæring og citrontimian som bunddække, eller citrontimian te. Den viden har robotten ligeledes benyttet for, at navigere igennem de flere millioner af varer. I øvrigt kan det ses i data, at søgeordene citrontimian snaps og citrontimian tørret ligeledes er meget almindelige, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet medregnet af robot-søgeren ligesom søgeordene citrontimian wiki og citrontimian olie. Vores håb er at du er tilfreds de listede varer, og at ét eller flere af dem faldt i din smag.