Cocktailglas

Kategorier:

House doctor cocktailglas vintage (b11xh19 cm)

99,00 kr.

Holmegaard perfection cocktailglas (klar)

103,20 kr.

Holmegaard cabernet cocktailglas (klar)

95,20 kr.

Bloomingville cocktailglas (guld prikker)

169,00 kr.

House Doctor Vintage Cocktailglas H19 Cm. Klar

100,00 kr.

House Doctor Cocktailglas Spectra

100,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Webshoppen Designfund.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 4000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 826 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 583 af dem har givet topkarakter. Designfund.dk har i skrivende stund 12763 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 31 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 4,2 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Designfund.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Designfund.dk nu

Netbutikken Dubuy.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 18000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,7 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2677 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 2129 personer har givet toprating. I skrivende stund er der 15637 mennesker som er fans af Dubuy.dks Facebook-side.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover har Dubuy.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Dubuy.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 600 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Dubuy.dk nu

Netbutikken MoebelKompagniet.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 1500 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 239 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 206 har givet den højeste karakter. På Facebook har MoebelKompagniet.dk i skrivende stund 9539 fans på deres side. Ud af disse er der 109 som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,9 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoebelKompagniet.dk betale med kort.

Derudover giver MoebelKompagniet.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra MoebelKompagniet.dk efter blot 2-12 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og overstiger dit køb 399 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Webshoppen Illux.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

På Trustpilot har Illux.dk en score på 9,2 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 235 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 194 af disse har givet dem topkarakter. Illux.dk har i skrivende stund 7513 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 44 mennesker, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Illux.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Illux.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, og det koster kun 59 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Illux.dk nu

Webshoppen Wallstickerland.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 500 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 7,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 59 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 41 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 39170 fans. I alt har 32 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,3 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung.

Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Hos Wallstickerland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 2-4 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi introducerer dig til de billigste og bedste varer fra de mest populære online forhandlere. Vores artikler viser varer til juniorer, samt til herrer og damer. Om du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste produkter du kan købe på udsalg og gerne med gratis fragt.

Produkterne der vises på den her oversigt er genereret af vores shopping-robot. Den har nemlig ledt flere millioner af varer igennem for at kunne præsentere dem der mest muligt relaterer sig til cocktailglas, og som robotten derfor vurderer matcher din søgeintention bedst. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den desuden medregnet søgeord, som den kan se at andre normalt skriver i sammenhæng med det, fx cocktailglas ikea og cocktailglas tilbud. Den kan den benytte som ekstra inspiration til, at fremvise de mest aktuelle produkter.

Det er også tydeligt at mennesker søger efter cocktailglas spiegelau og cocktailglas imerco, eller cocktailglas i plastik. Den viden har søgerobotten også benyttet til, at finde vej igennem de ekstremt mange produkter. Derudover kan det ses i data, at søgefraserne cocktailglas plast og cocktailglass er meget populære, og derfor er de naturligvis også blevet indregnet af robotten nøjagtig som søgeudtrykkene cocktailglas coupe og cocktailglas plastic. Vi håber at vi ikke skuffede dig med de viste produkter, og at mindst ét af dem vækkede din interesse.