Continental cykeldæk

Kategorier:

Continental Ride Tour - Cykeldæk - Extra Puncture Belt - 700x47c

117,30 kr.

Continental Ride Tour - Cykeldæk - Extra Puncture Belt - 700x42c

117,30 kr.

Continental Ride Tour - Cykeldæk - Extra Puncture Belt - 700x37c

117,30 kr.

Continental Ride Tour - Cykeldæk - Extra Puncture Belt - 700x32c

117,30 kr.

Continental Ride Tour - Cykeldæk - Extra Puncture Belt - 700x28c

117,30 kr.

Continental Ride Tour - Cykeldæk - Extra Puncture Belt - 28"x1 1/2"

117,30 kr.

Continental Contact Plus - Cykeldæk - SaftyPlus Breaker - 700x47c

192,83 kr.

Continental Contact Plus - Cykeldæk - SaftyPlus Breaker - 700x42c

192,83 kr.

Continental Contact Plus - Cykeldæk - SaftyPlus Breaker - 700x37c

192,83 kr.

Continental Contact Plus - Cykeldæk - SaftyPlus Breaker - 700x32c

192,83 kr.

Continental Contact Plus - Cykeldæk - SaftyPlus Breaker - 700x28c

192,83 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 11000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 24460 anmeldelser, hvoraf hele 22028 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Cykelpartner.dk i skrivende stund 41558 fans på deres side. Her er der 396 personer som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover har Cykelpartner.dk prisgaranti på alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Hos Cykelpartner.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er regnet ud fra 2505 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 1901 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 2863 mennesker som er fans af Cykler.dks Facebook-side. 49 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykler.dk betale med kort. Cykler.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykler.dk, og fragten koster fra 39 kr. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er baseret på anmeldelser fra 175 tidligere kunder, og dette er takket være hele 114 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 392 personer som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. Her er der 12 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Pedalatleten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 799 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du foretrækker det. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 4000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Cykelexperten.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 1560 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 1174 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 14379 personer som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 100 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,1 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Hos Cykelexperten.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi præsenterer de billigste og bedste varer fra de største online forhandlere. Vores artikler fremviser produkter til børn, men også til voksne. Uanset om du er mand eller kvinde, så assisterer vi dig i at finde de bedste varer du kan købe på tilbud og gerne med fri fragt.