Curli Hundeselee

Kategorier:

Curli hundesele - air-mesh, til små hunde

239,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Internetbutikken Gilpa.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 150 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 705 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 641 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Gilpa.dk 3483 fans. 114 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Gilpa.dk er certificeret af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Gilpa.dk, og den billigste leveringsform koster 37 kr. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 1500 produkter i deres varesortiment.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1537 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1304 af dem har givet topkarakter. Dogshop.dk har i skrivende stund 752 fans på deres Facebook-side. 27 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale ordren over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Dogshop.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 35 kr. for. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 4500 produkter at vælge i mellem hos dem.

MyPets.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 275 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 240 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 5205 personer som er fans af MyPets.dks Facebook-side.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

MyPets.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg MyPets.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Produktoversigterne præsenterer dig for tilbud til juniorer, og samtidig også til kvinder og mænd. Uanset om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer du kan købe på tilbud og helst med fri fragt i Danmark.